Meer resultaten voor eerste autoverzekering

eerste autoverzekering
Eerste autoverzekering met voorlopig rijbewijs KBC Bank Verzekering.
Je hebt je voorlopig rijbewijs behaald en rijdt met de auto van je ouders? Speel dan op veilig, en laat je zeker als bestuurder opnemen in de autoverzekering van je ouders. Veilig leren rijden binnen de polis van je ouders: Start2Drive is geldig in de eerste 24 maanden nadat je je voorlopig rijbewijs hebt behaald.
De beste autoverzekering jongeren KBC Bank Verzekering.
Voor jongeren is het niet altijd gemakkelijk om een goede én betaalbare autoverzekering te vinden. KBC Verzekeringen heeft een speciale formule ontwikkeld voor 18 tot 29-jarigen die al wat rijervaring hebben opgebouwd en voor de eerste keer zelf hun auto verzekeren.
Goedkoopste autoverzekering afsluiten in België?
Goedkoopste autoverzekering België. De goedkoopste autoverzekering? Op deze website vind je jouw nieuwe autoverzekering. Om de tarieven van verschillende verzekeraars te vergelijken moet je eerst de autoverzekering berekenen. Heb je een nieuwe wagen aangekocht? Of wil je besparen op de kostprijs van je autoverzekering?
Eerste autoverzekering: hoe goedkoop je eerste auto verzekeren?
Selecteer een pagina. Home Blog Eerste autoverzekering: Slim je auto verzekeren. Eerste autoverzekering: Slim je auto verzekeren. Een eerste autoverzekering afsluiten is niet goedkoop. Dat komt omdat je nog geen schadevrije jaren hebt. Toch kan je betaalbaar je eerste auto verzekeren.
De aankoop van je eerste auto KBC Bank Verzekering.
Heb je net je eerste eigen wagen gekocht? Ontdek dan KBC MyFirstCar, een autoverzekering voor jonge bestuurders. Je verzekering uitbreiden. Je kunt je autoverzekering uitbreiden zodat je meer bescherming geniet. Er bestaan verschillende opties. Zo zijn er de volledige omniumverzekering en kleine omniumverzekering voor schade aan je voertuig.
Eerste auto: een checklist voor jonge bestuurders Touring Verzekeringen.
Derde stap: uw eerste auto verzekeren. Heeft u, zoals 90% van alle jonge bestuurders, gekozen voor een tweedehandswagen? Let dan op dat u zich niet laat oververzekeren. Een volledige Omnium is te compleet voor dit type wagen. Kies liever voor een Mini-Omnium, die u beschermt in geval van brand, glasbreuk, diefstal, natuurkrachten, en aanrijdingen met dieren. Hier staat een vergelijking van de verschillende formules. Voor een tweedehandswagen raden we nog volgende optionele verzekeringen aan.: Bestuurdersverzekering: deze verzekering is de enige die u als bestuurder beschermt bij een ongeval waarbij u in fout bent. De andere verzekeringen Omnium, burgerlijke aansprakelijkheid dekken uitsluitend derden, ook de passagiers van het getroffen voertuig. Rechtsbijstandsverzekering: deze verzekering verdedigt u en uw naasten bij geschillen. Bijstand: bij pech in België of het buitenland geniet u 7 dagen op 7 de klok rond bijstand en herstelling ter plaatse. U kunt kiezen tussen 3 bijstandsformules die onderling combineerbaar zijn voor optimale bescherming. Benieuwd naar het tarief voor uw autoverzekering?
Bonus malus van jouw autoverzekering.
Het systeem hanteerde als regel dat je dankzij een jaar ongevalvrij en aansprakelijk rijden, je één BM-graad zou zakken. Aanvangen met je eerste auto deed je bij een BM-graad van 14 100% van de premie. In sommige gevallen kon je aan BM-11 starten en moest je slechts 85% van de normale premie betalen 15% korting dankzij je bonus malus. Had je minder geluk, dan steeg je met 5 BM-graden bij een ongeval in fout. Overigens was het systeem geplafonneerd en bedroeg je maximum premie het dubbele van de normale premie BM-22. Vanaf BM-2 betaalde je slechts 54% van de normale premie. Had je een BM-0 of BM-1, dan kon je je veroorloven toch één ongeval in fout te hebben zonder een stijging van de prijs. Bonus malus vanaf 01/01/2004. Onder druk van de Europese Commissie, die van mening was dat een verplicht bonus malus systeem strijdig was met een Europese verzekeringsrichtlijn voor de deregularisering van de autoverzekering in Europa, heeft België het stelsel van de bonus malus afgeschaft sinds 01/01/2004.

Contacteer ons