Op zoek naar verzekering oldtimer?

verzekering oldtimer
Rijden met een oldtimer O-nummerplaat.
Het voertuig kan dan onder politiebegeleiding naar het dichstbijzijnde keuringsstation worden verwezen om te worden gekeurd. Er kan ook een probleem inzake verzekering ontstaan indien het voertuig enkel als oldtimer verzekerd is met een inbeslagname van het voertuig tot gevolg. Indien het voertuig buiten de beperkingen van het oldtimerstatuut gebruikt wordt is het aan te raden dit als een regulier voerrtuig in te schrijven. Het blijft genieten van een lage taks er kan een goedkope classic-car verzekering genomen worden en het wordt gekeurd aan de hand van het proces-verbaal van goedkeuring. Dit laatste wil zeggen dat het voertuig niet moet voldoen aan de hedendaagse normen wel aan de voorwaarden waaronder het indertijd tot het verkeer werd toegelaten.
Oldtimerverzekering van Interpolis Rabobank.
U kunt kiezen voor de aanvullende dekkingen van de Interpolis Oldtimerverzekering. Zo heeft u extra zekerheid bij schade. Schade Verzekering Inzittenden voor oldtimer auto. Met de aanvullende verzekering Schade Verzekering Inzittenden voor oldtimer autos verzekert u schade door een ongeval voor u en uw passagiers. Het verzekerd bedrag is 1.000.000. Interpolis vergoedt bijvoorbeeld medische en/of zorgkosten smartengeld en vergoeding voor schade aan kleding en/of bagage. We kijken daarbij niet naar de schuldvraag tenzij er opzet in het spel is. Ongevallenverzekering Opzittenden voor oldtimer motor. Met de aanvullende verzekering Ongevallenverzekering Opzittenden voor oldtimer motors verzekert u schade door een ongeval voor u en uw passagiers. De Ongevallenverzekering Motor Opzittenden keert eenmalig uit bij overlijden of blijvende invaliditeit.
Vlaamse Oldtimer Club VZW VOC.
Het aanvraagformulier wordt samen met de nodige documenten en betaling overgemaakt aan één van de kantoren vermeld verder in de folder die het nodige doen voor de verzekering. Wat zij de voordelen van de polis B.A? Dekking zowel overdag als s nachts 24/24u. Dekking in alle landen vermeld op de groene kaart. Geen beperking van bestuurder. Wanneer het voertuig gebruikt wordt in het kader van clubactiviteiten hoeft daarvoor geen bewijs geleverd te worden. Wat is niet verzekerd in de polis? Commercieel of winstgevend gebruik. Verhuur en transport van goederen. Snelheid regelmatigheids en behendigheidsrallys deze dienen door de organisatie te worden verzekerd. Gebruik als dagelijks voertuig. Deze folder is louter informatief.
Offerte Klassieker Oldtimer Verzekering vergelijken Gio Adviesgroep Verzekeringen Flevoland Almere.
Offerte aanvragen voor Klassieker of Oldtimer verzekering. Belangrijk aan de premie-offertes en de teksten kunnen geen rechten ontleend worden. Gio Adviesgroep kan op basis van de gegevens op het in te vullen aanvraagformulier het risico afwijzen of accepteren op afwijkende premie en/of voorwaarden! 036 548 7 070. Welkom bij Gio Adviesgroep uw persoonlijk adviseur in VERZEKERINGEN HYPOTHEKEN PENSIOENEN FINANCIERINGEN KLASSIEKER VERZEKERINGEN en BANCAIRE DIENSTEN.
Ethias.
Oldtimerverzekering Verzekeringadvies.
Zo kunt u uw auto veel voordeliger laten verzekeren beschikt u over een lagere verkeersbelasting en is uw kostbare voertuig toch gepast verzekerd. Indien u van plan bent om deze verzekering af te sluiten dient u er alleen rekening mee te houden dat er ook verschillende nadelen aan verbonden zijn Hoewel nadelen? Eigenlijk is er vooral sprake van beperkingen. In tegenstelling tot bij de gewone autoverzekering is uw oldtimer namelijk slechts verzekerd binnen een straal van 25 kilometer. Wilt u hier graag meer over weten of bent u van plan om deze verzekering af te sluiten? Aarzel dan niet langer en raadpleeg snel de informatie in dit artikel! Wanneer inschrijven als oldtimer?
Oldtimerverzekering.
Als liefhebber van oude en prestigieuze wagens wilt u uw favoriete voertuig ongetwijfeld optimaal beschermen. Verzekeringen Van Ham is de toonaangevende verzekeraar voor uw Collector Car. Onze Classic Car Protection is de verzekering voor wagens ouder dan 20 jaar. Zonder een hoge premie te betalen kunt u zich voldoende indekken tegen mogelijke ellende. Een ongeval met uw oldtimer zal u niet alleen emotioneel raken ook de materiële schade is niet te onderschatten. Zeker bij oldtimers die in zeer goede staat zijn kunnen reparatiekosten aardig oplopen als u een aanrijding heeft of schade lijdt door bijvoorbeeld een hagelbui. De premie van een Classic Car verzekering ligt sowieso een stuk lager dan die van een gewone wagen gezien u het voertuig niet dagelijks gebruikt.
Verzekering voor je oldtimer.
Verzekering voor je oldtimer. Verzekering voor je oldtimer. 28 februari 2014 by admin 0 Comments. Prev Weg met de nieuwe bedrijfswagen lang leve de oldtimer. Geef een reactie Reactie annuleren. Verzekering voor je oldtimer. Weg met de nieuwe bedrijfswagen lang leve de oldtimer. Verzekering voor je oldtimer. 2014 Gasmonkey.be Design Hosting by Project8.
Oldtimer bromfietsverzekering vergelijken Assurantiesite.nl.
Combinatiepolissen Motoverzekering oldtimer motorhome tractor.
De BA Moto wordt verkocht aan een competitief tarief met bovendien een verminderd tarief voor moto's van 125 cm. Om een verzekering BA Oldtimer te onderschrijven moet de verzekeringsnemer/bestuurder voldoen aan de volgende criteria. Minimum 25 jaar oud. De onmisbare voorwaarde om een BA Oldtimer te kunnen nemen. De verzekeringnemer moet vooraf een BA Auto hebben afgesloten bij Aedes. De BA Oldtimer is dus een optie van de BA Auto. Het voertuig moet meer dan 25 jaar oud zijn. Het voertuig is in orde met de jaarlijkse volledige technische keuring. Bijstand ongeval en pech 1 keer pech per jaar. Beperkt tot 5.000 km/jaar.

Contacteer ons