Resultaten voor wegenbelasting berekenen

wegenbelasting berekenen
Verkeersbelasting berekenen voor auto's Vlaanderen data 2017 Voertuigkosten.
Bereken kosten voor auto motor en e-bike in Vlaanderen. Home / Auto belastingen en kosten berekenen / Verkeersbelasting berekenen voor autos Vlaanderen data 2017. Verkeersbelasting berekenen voor autos Vlaanderen data 2017. Jaarlijks betaal je voor je voertuig verkeersbelasting in de volksmond wegentaks aan Vlaanderen. Hieronder kan je berekenen hoe hoog dat bedrag is. Deze berekeningen gelden enkel voor personenautos autos voor dubbel gebruik en minibussen. Benieuwd wat een auto voor dubbel gebruik is? Niks bijzonders dat is een moeilijke naam voor een break of stationwagen. De berekeningen hieronder gelden dus niet voor vrachtwagens lichte vrachtvoertuigen etc. Alleen voor gewone autos. Door gebruik te maken van deze simulator ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Vanaf 1 januari 2017 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd op de wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasing. In 2016 zijn een aantal grote wijzigingen doorgevoerd en dit jaar blijft het voornamelijk beperkt. In de meeste gevallen betaalt u minder dan vorig jaar. Lees meer over de wijzigingen op de wegenbelasting in 2017. Zodra u een auto bestelauto bus of ander motorvoertuig aanschaft bent u verplicht om wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasting genoemd te betalen. Het tarief van deze motorrijtuigenbelasting is afhankelijk van diverse factoren waaronder gewicht en soort voertuig en/of provincie.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Belastingportaal Vlaanderen.
Aanvullende verkeersbelasting enkel voor voertuigen die uitgerust zijn met een LPG-installatie. Om de berekening van de simulatie te kunnen uitvoeren hebt u de juiste gegevens nodig van uw voertuig. Hou daarom uw inschrijvingsbewijs goed bij de hand! Indien u niet over de verschillende parameters beschikt zullen wij u geen simulatie kunnen aanbieden. Het getoonde resultaat is inclusief de gemeentelijke opdeciem 10%. De resultaten van de simulatie zijn louter informatief en hebben geen juridische bewijskracht. Onjuist gebruik van de toepassing of de invoer van verkeerde gegevens kunnen zorgen voor een resultaat dat verschilt van het bedrag op het aanslagbiljet. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.
Wegenbelasting in België verkeersbelasting.
Vaak wordt er gevraagd hoe het met de wegenbelasting in België zit. Is het in België goedkoper? En hoe zit het met de BPM? Al deze vragen zullen beantwoord worden te beginnen met de wegenbelasting heet in België verkeersbelasting en de BPM Belasting op de Inverkeerstelling BIV. De belastingen zitten ook enigszins hetzelfde in elkaar maar hoe dat precies zit leest u in onderstaand artikel. Zoals reeds gezegd heet in België de wegenbelasting verkeersbelasting wat ook ongeveer hetzelfde werkt als in Nederland.
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
U heeft een auto op naam staan maar daar wordt weinig tot geen gebruik van gemaakt of besluit u om helemaal niet meer gebruik te maken van het voertuig? Dan kunt u het voertuig schorsen. Schorsen duurt maximaal 1 jaar. Aan schorsen zitten kosten verbonden 1 maand schorsen is kostenloos. Dan is het niet toegestaan om de openbare weg te betreden. Dus ook niet op. Paden Openbare parkeergelegenheid Bermen Zijkanten van wegen.
BIV berekenen simulatie vanaf juli 2017 Voertuigkosten.
Bereken kosten voor auto motor en e-bike in Vlaanderen. Home / Auto belastingen en kosten berekenen / BIV berekenen simulatie vanaf juli 2017. BIV berekenen simulatie vanaf juli 2017. De overheid heft een belasting op het in het verkeer brengen van een aantal wegvoertuigen. Deze belasting op inverkeerstelling of BIV is er niet voor alle types voertuigen. geen BIV voor lichte vrachtwagens of vrachtwagens. De berekeningen op deze pagina gelden enkel voor personenautos autos voor dubbel gebruik en minibussen die in Vlaanderen in het verkeer worden gebracht. Een auto voor dubbel gebruik is een moeilijk woord voor een break. Door gebruik te maken van deze BIV-simulator ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.
Verkeersbelasting en Belasting op Inverkeerstelling.
Uw jaarlijkse verkeersbelasting wegentaks voor uw auto met onderstaande simulatie berekenen. De getoonde tarieven zijn steeds de meest recente. Uw jaarlijke verkeersbelasting berekenen. Iedereen in België en in het bezit va een auto moet verkeersbelasting in de volksmond wordt dit ook wel wegentaks genoemd aan Vlaanderen betalen. Personen die op LPG autogas rijden worden meer belast omdat zij daarnaast ook een aanvullende verkeersbelasting moeten betalen. De wegentaks is gebaseerd op het vermogen van uw motor de cilinderinhoud of van de maximaal toegelaten massa MTM van het voertuig. In Vlaanderen in het Vlaamse Gewest de verkeersbelasting de belasting op de inverkeerstelling en het eurovignet.
BIV berekenen en verkeersbelasting België AutoGids.
Bereken de belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting op basis van je regio.

Contacteer ons