Resultaten voor verzekering moto

verzekering moto
Moto Verzekering Motorverzekeringen Je Motor Verzekeren Moto Verzekering be.
Daarbij is de goedkoopste en minst uitgebreide moto verzekering verplicht. Het gaat hierbij om de moto verzekering tegen de Burgerlijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering is verplicht gesteld om ervoor te zorgen dat iedereen de kosten van een eventuele aanrijding of een ongeval kan vergoeden. Het zou immers dubbel vervelend zijn om slachtoffer te worden van een ongeval en vervolgens zelf voor de kosten op te moeten draaien. Vanwege de wettelijke verplichting tot het afsluiten van deze verzekering is dit niet langer het geval en zal de schade aan derden in ieder geval altijd vergoed kunnen worden.
Motorverzekering.
We kunnen u uiteraard niet beschermen tegen ongevallen maar wel tegen de kosten ervan. Een goede verzekering is zeker van het grootste belang voor motorrijders. Een verzekering kiezen is net zoals uw moto kiezen. Het is een unieke gebeurtenis waarbij men aan alle verschillende factoren moet denken en zorgvuldig te werk moet gaan. Contacteer Verzekeringen Van Ham als echte motards zijn we thuis in de motorwereld en geven u graag de laagste premies met kortingen. En ook voor de financiering en fiscale optimalisatie bent u bij Verzekeringen Van Ham op de juiste plaats. Aarzel niet om Verzekeringen Van Ham te contacteren. Wij geven u meteen de juiste antwoorden van een echte specialist.
Motorverzekering Ethias.
Bestuurdersverzekering PLUS verzekert uw lichamelijke schade EN uw motoruitrusting. 24/7 gratis bijstand en sleepdienst voor uw motor na een ongeval in België. De verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid BA dekt. De materiële en lichamelijke schade aan derden bij een ongeval. Met de Ethias Motorverzekering bent u goed verzekerd aan een redelijke prijs. Bovendien wordt uw voertuig getakeld na een ongeval in België het Groothertogdom Luxemburg en tot 25 km over de grens met onze andere buurlanden. Opgelet de verplichte BA verzekert niet uw eigen lichamelijke letsels wanneer u in fout bent! Voor een volledige dekking zie onze aanvullende waarborg Bestuurdersverzekering PLUS. De verzekeringsnemer de eigenaar en alle toegelaten bestuurders met een geldig voorlopig of definitief rijbewijs.
Offerte motorfietsverzekering.
Uw voertuig Vermogen in cc en kw. Bijkomende informatie Is het voertuig reeds verzekerd. Zo ja bij welke maatschappij. Aantal schadegevallen in fout laatste 5 jaar. mad4media user interface design.
Amma Verzekeringen De verzekering voor motorrijtuigen auto's motorfietsen bromfiesten.
Amma Verzekeringen heeft voor u een polis op maat ontwikkeld die enkele specifieke voordelen voor zorgverstrekkers voorziet. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid moet afgesloten worden voor elke auto motor of bromfiets. Deze wettelijk verplichte verzekering vergoedt de schade die u met uw voertuig aan anderen derden veroorzaakt. De verzekering dekt enkel de schade die is veroorzaakt aan derden en komt dus niet tussen voor de schade aan uw eigen voertuig. Zonder dat u hiervoor enige bijpremie betaalt kan u genieten van de volgende dekkingsuitbreidingen en voordelen wanneer u de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen bij Amma Verzekeringen onderschrijft. Bonus-Malus 2 voor het leven.
Motorfietsen.
Zo kunnen wij U de mogelijkheid bieden om uw motorfiets te verzekeren in een beperkte omnium of zelfs in volledige omnium. Deze gunstige voorwaarden zijn enkel mogelijk in combinatie met de verzekering van uw dagelijks voertuig wagen. Hierna enkele voorbeelden Alle vermelde premies zijn inclusief taksen en kosten. 25 tot 29 jaar. 30 tot 39 jaar. Honda CBR 600 RR.
Welkom bij de BFOV!
BFOV-FBVA Website de federatie voor klassieke voertuigen in België.
Motor-verzekering.
Bvb een 8oo cc zou ik750 a 800 euro moeten betalenaxa en ik vind dat niet te doen! Zijn er hier nog mensen die enkel een motorfiets hebben en nzo ja waar de verzekering? Ik ben hier nooitzoals ik kom ik kom hier steedszoals ik ben. Canon en Nike hofleverancier PC probleem. Je mag geen nieuwe discussies starten. Je mag niet reageren op berichten. Je mag geen bijlagen versturen. Je mag niet je berichten bewerken.
Motorverzekering Archives Autoverzekeringen Vergelijken?
Eerder keken we al naar de motorverzekering. Deze keer hebben we het over de verzekering voor een bromfiets. Met de start van het schooljaar kan dit interessant zijn indien jouw zoon of dochter met zijn brommer naar school gaat. Geschreven door Yuri augustus 30 2012 Geef een reactie. Meer informatie nodig over de verzekering voor uw motor? Wij geven alvast een woordje uitleg. Tips van de maand. Offerte bij Touring TIP 1. Vergelijk BA verzekering TIP 2. Offerte bij Corona TIP 3.
Verzekering tweewielers.
Homepagina Particulieren Verzekering tweewielers. zeer concurrentiele premies voor jong en oud. verzekering moto geniet van ons uiterst voordelig tariefsysteem op maat en geniet van premieverminderingen tot 70% op de normale basispremie. advies en hulp bij inschrijvingen van voertuigen. Burgerlijke aansprakelijkheid is de wettelijk verplichte verzekering. Deze vergoedt de lichamelijke en stoffelijke schade aan anderen andere bestuurders inzittenden voetgangers. Rechtsbijstand verdedigt uw rechten als bestuurder of eigenaar van een voertuig.

Contacteer ons