Resultaten voor verzekering auto

verzekering auto
Goedkope autoverzekering afsluiten? Auto verzekeren Allsecur.
Al voor het vierde jaar op rij. We mogen ons dan ook met trots Dé autoverzekeraar noemen. Allsecur geeft u ook graag handige tips en adviezen over de verzekering van uw auto het onderhouden van uw auto en de verbetering van uw rijvaardigheid. Weet u bijvoorbeeld hoe u olie moet verversen een autoband moet verwisselen of hoe u goed voorbereid op weg kunt? Allsecur geeft u graag de informatie die u nodig heeft bij onder andere autoschade auto onderhoud en het kopen van een auto. Bekijk het overzicht met verschillende auto tips. Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Heeft u al een autoverzekering en bent u nieuwsgierig hoe u hierop kunt besparen?
Object moved.
Autokeuring controleert verzekering Het Nieuwsblad.
Wie naar de autokeuring trekt zal daar ook een geldig verzekeringsbewijs moeten kunnen tonen. De bedoeling is het terugdringen van het aantal onverzekerde voertuigen. De controle zal gebeuren bij elk type voertuig met een Belgisch inschrijvingsbewijs. Wie geen geldige verzekeringskaart kan voorleggen zal niet worden afgekeurd maar krijgt een vermelding op zijn keuringsbewijs het voertuig beschikt niet over een geldige groene verzekeringskaart. Dat meldt de vzw GOCA de groepering van officieel erkende keurings en examencentra.
Autoverzekeringen simuleren en vergelijken België Spaargids.be.
Kies slim voor uw autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid of omnium bij DVV. 1 Bonus-malus graad kan zakken tot 4. 2 Tot 20% korting op uw premie als u met een auto rijdt die weinig CO2 uitstoot. 3 Tot 10% korting indien minder dan 10.000 km per jaar en ouder dan 26 jaar. 4 Gratis vervangwagen omnium. 5 DVV stars getrouwheidsprogramma omnium. Bespaar tot 50 procent op uw autoverzekering. Rijdt u minder dan 25.000 kilometer per jaar? Kies dan voor de kilometerverzekering van Corona Direct. Want elke gespaarde euro telt! U betaalt alleen voor uw afgelegde kilometers. Wie 6000 km per jaar rijdt betaalt minder dan wie 6500 km rijdt. Rijdt u minder dan waarvoor u betaalde?
Autoverzekering PV kies zelf uw formule en opties PV Group.
Bel ons 02/210 95 81. Bel ons 02/210 95 81. Een sterke verzekering voor uw auto. De autoverzekering BA burgerlijke aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. Deze verzekering vergoedt de schade die u met uw wagen aan andere personen en voertuigen toebrengt. Wilt u ook de schade aan uw eigen auto verzekeren dan kunt u voor een omniumformule kiezen. En met onze verschillende opties kunt u zich helemaal op maat beschermen. Zes redenen om voor de autoverzekering van PV te kiezen. Bereken uw premie en ontvang een offerte. een persoonlijke PV adviseur tot uw dienst. u kiest zelf de gewenste formule en opties. onmiddellijke hulp na een ongeval 24/7.
Autoverzekering simulatie berekenen simuleren en vergelijken.
Start aan bonus malus 0. Direct enkele verzekeraars vergelijken. Je oude auto verkopen? Ga je bijna een nieuwe auto kopen? Hoeveel geld zou je nog krijgen voor je huidige wagen? Klik hier voor een gratis online schatting op onze website. Vele aanbieders van autoverzekeringen hebben een eigen website. Op hun website stellen ze vaak een simulatie voor. Door persoonlijke gegevens in te vullen en bijkomende wensen omtrent je gewenste autoverzekering maakt hun website de simulatie. Zij laten op die manier weten wat de prijs is voor je autoverzekering. Hierboven vind je een aantal links van verzekeraars waar je online een berekening kan maken.
Reisverzekering Reken op Europ Assistance.
repatriëring van het slachtoffer van een ziekte of ongeval en van de begeleidende medereizigers. medische kosten in het buitenland tot 1.250.000. vervroegde terugkeer bij ziekenhuisopname of overlijden van een verwant in België. Prestaties van deze verzekering in detail. Prestaties van deze verzekering in detail. Verblijf van 1 dag tot 3 opeenvolgende maanden. Het hele jaar overal ter wereld 24u/24 7 dagen/7. Personen vermeld in het contract en die gewoonlijk onder hetzelfde dak verblijven zijn gedekt. Repatriëring van het slachtoffer van een ziekte of een ongeluk met een verzekerde medereiziger naar keuze. Terugbetaling medische kosten in het buitenland tot 1.250.000. Indien nodig sturen we een dokter van Europ Assistance ter plaatse. Opzoekings en reddingskosten in de bergen en op de skipistes.
Amma Verzekeringen De verzekering voor motorrijtuigen auto's motorfietsen bromfiesten.
Amma Verzekeringen heeft voor u een polis op maat ontwikkeld die enkele specifieke voordelen voor zorgverstrekkers voorziet. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid moet afgesloten worden voor elke auto motor of bromfiets. Deze wettelijk verplichte verzekering vergoedt de schade die u met uw voertuig aan anderen derden veroorzaakt. De verzekering dekt enkel de schade die is veroorzaakt aan derden en komt dus niet tussen voor de schade aan uw eigen voertuig. Zonder dat u hiervoor enige bijpremie betaalt kan u genieten van de volgende dekkingsuitbreidingen en voordelen wanneer u de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen bij Amma Verzekeringen onderschrijft. Bonus-Malus 2 voor het leven. Indien u de Bonus-Malus graad 2 bereikt dan behoudt u deze levenslang.
Autoverzekering.
Delta Lloyd Bank Verzekeren Autoverzekering. Zonder zorgen op weg. De factuur van de schade die u met uw voertuig aan derden veroorzaakt kan serieus oplopen. Gelukkig kunt u zich hiertegen beschermen. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto verplicht in België dekt alle lichamelijke en materiële schade die u met uw auto motor of bromfiets toebrengt aan derden. U hebt net een nieuw voertuig gekocht en wilt vermijden dat u moet opdraaien voor de kosten van een total loss? Dan sluit u best een Omniumverzekering af die de schade aan uw voertuig dekt ook als u zelf in fout bent. Uw persoonlijke Delta Lloyd-adviseur doet u graag een voorstel op maat. Contacteer ons Maak nu een afspraak. Voor dit product werken we samen met. Maak nu een afspraak.
Waarop moet u letten bij het sluiten van een autoverzekering. De Standaard.
14/01/2013 om 0500 Bron Kluwer. Wie een nieuwe wagen koopt heeft een verzekering nodig. En wie de premies van autopolissen naast elkaar legt mag niet vergeten om ook de waarborgen uitsluitingen en vrijstellingen te vergelijken. We helpen u een handje. In een uitgebreide autoverzekering zitten de volgende dekkingen burgerlijke aansprakelijkheid rechtsbijstand omnium of kleine omnium bestuurder en bijstand. Enkel de aansprakelijkheidsverzekering is verplicht. Die dient om de tegenpartij te vergoeden indien u aansprakelijk bent voor het een ongeval. Verzekeringsmaatschappijen zijn voor die polissen wettelijk gebonden aan een modelovereenkomst. Er zijn dus niet zoveel verschillen tussen de BA-polissen van verzekeraars.

Contacteer ons