Meer resultaten voor verzekering auto

verzekering auto
Blocked.
Goedkope autoverzekering afsluiten? Auto verzekeren Allsecur.
U wil niet te veel betalen voor uw autoverzekering. Bij Allsecur heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen. Een WA verzekering is wettelijk verplicht en is de meest beperkte vorm van een verzekering voor uw auto. Deze verzekering dekt alleen schade die u aan anderen toebrengt. In de meeste gevallen wordt deze verzekering gekozen voor autos die ouder zijn dan 10 jaar. De Beperkt casco verzekering dekt bovenop schade die u aan anderen toebrengt ook veelvoorkomende schade aan uw eigen auto buiten uw schuld zoals ruit en inbraakschade. Deze verzekering staat ook wel bekend als een Allrisk autoverzekering en wordt met name afgesloten voor autos jonger dan 6 jaar. Standaard geen eigen risico.
Koopwijzer autoverzekeringen Test-Aankoop.
Voor de 3 soorten omniumdekking grote kleine en uitgebreide kleine omnium werd telkens rekening gehouden met de laagst mogelijke franchise. Voor de dekking burgerlijke aansprakelijkheid BA zijn de meeste contracten globaal genomen van goede kwaliteit. Sommige verzekeraars hebben de wettelijke minimumdekking uitgebreid. De bonus-malussystemen verschillen sterk.
Eén Volt Undercover jongeren en autoverzekeringen Eén.
Volt gaat opnieuw undercover en doet dezelfde test. Sanne is 20 en haalde twee maanden terug haar rijbewijs. Omdat ze niet afhankelijk wil zijn van mama of papa gaat ze zelf op zoek naar een verzekering voor de occasiewagen die ze op het oog heeft. Zijn verzekeraars bereid Sanne een faire verzekering aan te bieden? Of botst ze op dezelfde problemen torenhoge premies en brutale afwijzingen? Volgens een recent onderzoek van de overheidsdienst Economie betalen jongeren tussen de 18 en 24 jaar gemiddeld 821 euro voor een verzekering. 10% van de jongeren zou ooit op een weigering gebotst zijn. Komen onze bevindingen overeen met deze cijfers? woensdag 29 januari 2014. Niet te missen op één.
Ethias.
Verzekeringen Eerste Hulp Bij Schulden.
Bij een opzegging zal je een nieuwe verzekering moeten zoeken. Vooraleer een verzekeraar effectief je verzekering kan opzeggen moet hij een ingebrekestelling sturen waarin hij zegt dat hij de verzekering kan opzeggen. Wanneer je verzekering wordt opgezegd omdat je je verzekering niet betaald hebt zal de verzekeraar dit laten registreren op Datassur een lijst van wanbetalers van verzekeringen. Dit kan er voor zorgen dat je nadien moeilijker aan een nieuwe verzekering raakt. Als je een klacht hebt over je verzekeraar kan je terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen. Vind een instelling voor schuldbemiddeling in je buurt. Stel zelf je budget op met de Budgetplanner.
Autoverzekering Groep Van Welden.
De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is een verplichte verzekering in België. Ze dekt de lichamelijke schade toegebracht door een wagen aan derden. De premie is afhankelijk van diverse factoren o.a. Vermogen van uw voertuig kw. Gezien u als bestuurder van een voertuig bij een ongeval in fout niet gedekt wordt door de verplichte B.A.-verzekering raden wij u een bestuurdersverzekering aan. Deze verzekering dekt de lichamelijke schade van de bestuurder ten belope van een vooraf bepaald bedrag en dit voor de. Tijdelijke en blijvende invaliditeit. Eventueel bijkomende waarborgen in de autoverzekering zijn.
Verzekeringsmakelaars Brugge KBC Verzekeringskantoor auto verzekering brandverzekering BA omnium Fonteyne Verzekeringen.
GG Fonteyne Verzekeringen is uw specialist in verzekeringen op maat met eigen schadebeheer te Brugge Jabbeke VarsenareAutoverzekering omnium BA familiale.
Hagelschade aan auto welke verzekering? Slim door de dag.
Hagelschade aan auto welke verzekering? Wat als een stevige hagelbui de carrosserie van uw wagen beschadigt? Welke verzekering beschermt u tegen dat risico? Onze expert Yves Van Stichel geeft het antwoord. Was dit artikel nuttig? BA dekt alleen schade aan derden. Zoals u weet is elke autobestuurder wettelijk verplicht om een autoverzekering te nemen voor zijn wagen. Maar deze autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid BA komt enkel tussen bij schade die u met uw voertuig aan derden veroorzaakt.
Jouw Mobiliteit Federale Verzekering.
Lees er meer over op deze pagina. Je wilt met een gerust gemoed en goed verzekerd de weg op? Neem een verplichte verzekering B.A. Auto bij Federale Verzekering. Je kunt ze ook aanvullen met optionele waarborgen zodat je niet alleen jezelf maar ook je passagiers en je voertuigen op een doeltreffende manier beschermt. De service en de uitgebreidheid van onze waarborgen maken hierbij het verschil. Om dan nog maar te zwijgen over het feit dat je ook nog jouw deel van onze winst krijgt je kan een deel van je premies in de vorm van restorno's terugkrijgen. Dankzij ons bonus-malussysteem worden goede bestuurders beloond!

Contacteer ons