Zoeken naar touring verzekering auto

touring verzekering auto
Autoverzekering Touring.
Dit is de meest complete omnium met de breedste verzekeringsformule die alle schade dekt zelfs als je er zelf schuld aan hebt. Doe hier gratis een simulatie van je autoverzekering. De gewaarborgde prestaties zijn gedekt door Touring Verzekeringen NV Havenlaan 86C bus 117 1000 Brussel verzekeringsonderneming toegelaten bij KB van 30/06/1996 voor de takken 1 3 10 16 17 18 BS 31/07/1996 en bij KB van 22/05/2000 voor de takken 8 9 13 BS 16/06/2000 onder code 1455 RPR Brussel. De VZW Koninklijke Belgische Touring Club waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in België te 1040 Brussel Wetstraat 44 RPR BE 0403.471.597 Brussel F.S.M.A. 011210 cA handelt als tussenpersoon. Wist je dat deze 3 volgende opties samen een goedkoper product vormen?
Touring verzekering Spaargids.be forum.
Berichten 14 Lid geworden op 25 Nov 2013 Contact. Bericht door polar 2 Oktober 2016 1347. Verleden woensdag Brief van touring auto verzekering uw maandelijkse premie is XX euro voor de volgende 12 maanden. Eerst had ik het niet gemerkt maar er was een prijs stijging van iets meer dan 15 euro per maand. Ik bel donderdag naar touring met opmerking premie is wel veel gestegen en wat is de reden? Antwoord we mogen de premie duurder maken! Ik vraag nogmaals voor welke reden zoveel? Antwoord Even nakijken paar seconden later O ja uw premie wordt terug de oude premie aangezien je op bonus malus 0 staat.
Touring verzekeringen.
Snel een indicatie van je premie. Home Verzekeringen Info Verzekeringsmaatschappijen Touring verzekeringen. Touring Verzekeringen heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. Je hoeft dus niet langs een makelaar te gaan maar je kan rechtstreeks met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo ben je niet alleen verzekerd van het beste tarief maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening. Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen motor of huis toe aan Touring Verzekeringen dat onderdeel is van de Franse Axa-groep.
Miserie met Touring Verzekeringen! Forum Test-Aankoop.
terug brieven gestuurd naar INTRUM en TOURING VERZEKERINGEN. nu vandaag telefoon gekregen van een dame van TOURING met de vraag wat mijn probleem was. en beweren TOURING dat men een auto verzekering die zei aanbieden niet kan anuleren voor de vervaldag. nu ondertussen wel al dec 2011. dit contract is ook via de telefoon afgesloten. Aangemaakt op 28/12/2011 171600 door filipdrogenbos. Tja ik ben redelijk tevreden over Touring. Ik vraag maar 1 keer om een tussenkomst en als het antwoord uit blijft of negatief blijft stap ik onmiddellijk naar een advocaat en deze doet dan zijn job op kosten van Touring. PS Men moet je telkens intresten betalen na een accident. vergeet ze niet te vragen! Aangemaakt op 4/01/2012 03500 door artlinertje.
Touring Verzekeringen Promotiecode Zomersolden tot 70% korting Juli 2017.
Bekijk het hele aanbod en 3 maanden gratis verzekering bij Touring Verzekeringen. Neem nu een auto verzekering bij Touring verzekeringen en ontvang 2 maanden gratis. Bij Touring verzekeringen kun je nu een nieuwe autoverzekering nemen die rekening houdt met alle specifieke kenmerken van jouw auto en je behoeftes en gewoonten. Als je de verzekering voor 31 december 2016 afsluit ben je 2 maanden gratis verzekerd. Bekijk snel de voorwaarden op de website. Win een jaar lang gratis autoverzekering bij Touring Verzekeringen. Wil u het komende jaar een jaar lang helemaal niets betalen voor uw autoverzekering? Bekijk dan dit aanbod van Touring Verzekeringen.
Autoverzekering bij Touring Goedkoopste Autoverzekering?
Ook jongeren kunnen terecht bij Touring Verzekeringen maar moeten minimaal 1 jaar schadevrij rondrijden. Beginnende bestuurders zonder enige ervaring kunnen dus jammer genoeg niet of moeilijk terecht bij Touring verzekeringen. Auto verzekeren bij Touring of niet? Twijfel je toch nog of de autoverzekering van Touring geschikt is voor uw situatie? Gelukkig bestaan er vandaag de dag ruim voldoende mogelijkheden om autoverzekeringen te vergelijken. De autoverzekering Touring kunt u zeer snel en eenvoudig vergelijken door gebruik te maken van een vergelijkingssite of door een autoverzekering Touring berekening uit te voeren op hun website. Probeer voor jezelf aan de hand van verschillende vergelijkingen uit te maken welke autoverzekering voor u mogelijk het interessantst is en vergelijk ook steeds de voorwaarden van verschillende verzekeringen.

Contacteer ons