Resultaten voor autoverzekering op naam van ouders

autoverzekering op naam van ouders
Waarom jonge bestuurders best een verzekering op eigen naam nemen AG Insurance.
Laatste Wijziging 09 maart 2017. Als jonge bestuurder een verzekering op eigen naam. Soms kiezen jongeren ervoor om rond te rijden met een auto die verzekerd is op naam van hun ouders. De premie ligt dan immers wat lager. Toch onderschrijft u beter een autoverzekering op eigen naam. Op zich mag een jongere perfect af en toe rondrijden met een auto die verzekerd is op naam van de ouders. Rijdt u echter meestal met die auto dan bent u wettelijk verplicht om uzelf als voornaamste bestuurder op te geven. U moet in uw verzekering als hoofdbestuurder vermeld worden. En dat wordt wel eens vergeten om een lagere premie te genieten.
Autopolis op naam ouders Spaargids.be forum.
Re Autopolis op naam ouders. Bericht door paul 15 Juli 2010 1011. Blijkbaar uiteraard niet zonder risico op naam van de ouders laten zetten. 10 tips om een autoverzekering te nemen voor jongeren. http//netto.tijd.be/geld_en_gezin/auto diumemail onclickwindow.openthis.hrefreturn false. Berichten 6 Lid geworden op 03 Feb 2010 Contact. Re Autopolis op naam ouders. Bericht door nico88 28 Juli 2010 2231. Wij komen vandaag juist van een verzekeraar. Ik ben 21 jaar en ik zal waarschijnlijk de nieuwe ibiza st kopen. 1200 CC 60 Pk of 1600 CC 90Pk.
Waarom het geen goed idee is om de autoverzekering van je zoon op je naam te zetten Verzekeren Moneytalk.be.
07/07/15 om 1518 Bijgewerkt om 1519. Jongeren betalen meestal een hogere premie voor een autoverzekering dan hun ouders. De polis afsluiten op naam van pa of ma is echter geen goed idee. Wanneer je zoon of dochter met een eigen autootje rijdt dan moet dat voertuig uiteraard verzekerd zijn. De verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade aan derden wanneer je kind een verkeersongeval zou veroorzaken.
Een voordelige verzekering jonge bestuurder enkele tips.
Is het toch moeilijk om een geschikte verzekering te vinden aan een aanvaardbare prijs kijk dan hier welke oplossing er altijd bestaat. De verzekering nemen op naam van de ouders is dat een oplossing? Een autoverzekering nemen op naam van de ouders voor de jonge bestuurder is verboden. In dat geval zou immers de ouder de voornaamste bestuurder van de auto moeten zijn en de jongere bestuurder de bijkomende bestuurder. In de praktijk is dit echter niet zo want de jongere bestuurder is eigenlijk de hoofdbestuurder. Bij een ongeval zal de verzekeraar nagaan wie de hoofdbestuurder is en bij een valse verklaring zal ze de schade verhalen op de jonge bestuurder en/of de ouders.
Autoverzekeringen voor jongeren peperduur maar. Radio 2 de grootste familie.
Autoverzekeringen voor jongeren zijn duur heel duur. Dat komt onder meer door het gebrek aan rij-ervaring van de jongere. Dat is dé factor die het meest doorweegt in de prijs van een autoverzekering voor jongeren. Maar wat als de ouders de verzekering op zich nemen. Sommige verzekeraars willen jongeren tussen 18 en 25 niet verzekeren omdat ze uit statistieken weten dat die het meeste betrokken zijn in ongevallen. Ze zullen dan ook een torenhoge premie vragen voor een BA-verzekering die bij wet is vastgelegd en overal hetzelfde inhoudt. Vandaar de grote prijsverschillen voor eenzelfde soort verzekering bij verschillende maatschappijen. De eigenaar van een wagen dus degene op wiens naam de nummerplaat staat moet ook de verzekering nemen.
Autoverzekering op naam van de ouders Ethias.
Op de weg 06/03/2017. Images licensed by Ingram Image. Het is niet mogelijk om een Autoverzekering te nemen op jouw naam voor een ander persoon. Bij een tariefberekening wordt er een analyse gemaakt van de hoofdbestuurder van het voertuig. Verschillende criteria worden geëvalueerd zoals leeftijd woonplaats rijgedrag en beroep. De verzekering moet bijgevolg op naam staan van de hoofdbestuurder. Voor jonge bestuurders biedt Ethias de voordelige verzekering Ethias Young Drivers aan. Meer info over Ethias Young Drivers. Mijn kinderen rijden geregeld met onze wagen Op de weg. Waar vind ik een schadeattest?
Autoverzekering afsluiten op naam ouders? Niet doen!
Kenteken nog niet bekend? Home Actueel Autoverzekering afsluiten op naam ouders? Autoverzekering afsluiten op naam van je ouders? Kun je een autoverzekering afsluiten op naam van je ouders om een lagere premie te krijgen? De risicos die je dan loopt zijn erg groot! Wat is de slimste manier voor jongeren om de goedkoopste autoverzekering af te sluiten? Autoverzekering afsluiten op naam ouders. Het komt regelmatig voor dat jongeren een autoverzekering afsluiten op naam van hun ouders. Ook zijn er ouders die hun zoon of dochter financieel willen ondersteunen door een autoverzekering af te sluiten op hun eigen naam.
Kan ik mijn auto op naam van mijn ouders verzekeren? Autoverzekering.be.
Autoverzekering op naam van ouders. Jongeren die een autoverzekering op naam van hun ouders afsluiten is oplichterij. Verzekeringsmaatschappijen kunnen de schadevergoeding terugvorderen wanneer zij dit ontdekken. Toch worden er nog veel autoverzekering op naam van de ouders afgesloten door jongeren tot 24 jaar. Waarom doen jongeren dit? En waarom doen ouders dit? De premie voor deze is immers vele malen hoger omdat de jongeren nog niet de maximale korting kunnen ontvangen en zij een risico zijn voor een verzekeringsmaatschappij. Nochtans blijft het een groot risico wanneer de verzekering op naam van de ouders wordt verzekerd.
Autoverzekering op naam ouders mag dat?
Auto op naam van ouders verzekeren mag dat? Als je een nieuwe auto koopt ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Als je jonger bent dan 24 jaar betaal je vaak meer premie dan een oudere bestuurder. Jongeren rijden namelijk vaker schade dan oudere mensen. Het is verleidelijk om je nieuwe auto op naam van je ouders te verzekeren zodat je een lagere premie betaalt. Toch kan dit problemen opleveren. Sluit een autoverzekering af. Deel met een vriend. Auto moet verzekerd worden op naam van regelmatige bestuurder.

Contacteer ons