Meer resultaten voor verzekering touring

verzekering touring
Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Touring Verzekeringen.
Zichtrekening BNP Paribas Fortis. Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Touring Verzekeringen betaalt het verschil dubbel terug! Autoverzekering acties Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Touring Verzekeringen betaalt het verschil dubbel terug! Ben je geslaagd in het onmogelijke? Touring Verzekeringen stelt jou niet alleen één van de beste autoverzekeringen op de markt voor dankzij onze tarieven op maat bieden wij jou ook nog eens één van de scherpste tarieven. Ben je er toch in geslaagd om een nóg goedkoper autoverzekeringstarief te vinden? Dan betaalt Touring het verschil dubbel terug! Weg met de addertjes.
Touring Verzekeringen NV Brussel Bedrijfsgegevens.
28/03/2017 Opleiding Handelscyclus Financiële opleiding. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Havenlaan 86C Bus 117. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Touring Verzekeringen NV. Juridische toestand Actieve onderneming. Nacebel Activiteiten van gemengde verzekeringsondernemingen overwegend niet-leven 65122.
Touring Wegenhulp Reisbijstandsverzekering.com.
Om te voorkomen dat u torenhoge kosten moet betalen en uren langs de weg staat kunt u een verzekering voor Touring Wegenhulp afsluiten. Touring Wegenhulp is een verzekering van Touring Verzekeringen die het voor iedere weggebruiker mogelijk maakt om zich goed te verzekeren tegen eventuele problemen met de auto. Het is ook mogelijk om uw fiets of motor te verzekeren met pechverhelping. Meer over de verzekering voor depannage leest u op deze pagina. Wat houdt Touring Wegenhulp in? Touring Wegenhulp is een verzekering voor pechverhelping de Touring Wegenhulp Verzekering.
Touring Verzekeringen Shop in Kortrijk.
T 056 31 59 65. Ik zoek een winkel evenement. Wat is er te doen? Blijf op de hoogte van de evenementen in Kortrijk via onze nieuwsbrief!
Vergelijk de Touring wegenhulp formules. Dekking en prijzen.
You are here Home / Touring wegenhulp. Op deze Touring Wegenhulp pagina vindt u de volgende onderwerpen. Bekijk de ervaringen en reacties. Touring Assistance heeft met Touring wegenhulp de grootste en meest bekende Belgische pechbijstand verzekering. Met honderen wegenwachters helpt de wegenhulp van Touring inmiddels meer dan 500.000 leden bij autopech. De Touring wegenhulp wordt gecoördineerd vanuit de hoofdstad Brussel. De basisformule van Touring dekt de meest voorkomende defecten en oorzaken van pech onderweg. Touring heeft verschillende extra dekkingen in de uitbreidingspakketen.
Touring promotiecode veilige autoverzekeringen met korting.
Pak tijdelijk 100 extra korting mee op de beste autoverzekeringen van Touring! Daarbovenop is deze aanbieding van Touring verzekeringen ook nog eens te combineren met de gebruikelijke korting van 20% die geldt wanneer je een Touring verzekering online afsluit. Wordt klant bij Touring Verzekeringen vraag een offerte aan voor volledige omniumverzekering voor een personenauto binnen de actieperiode en profiteer! Geplaatst op 06.01.2016 Geldig tot 01.04.2016. Touring Verzekeringen gratis online autoverzekering simulatie. Klik hier voor de aanbieding. Veel onderweg in de auto? Dan heb je deze uiteraard goed verzekerd. Stel dat er iets gebeurt dan betaal je geen onnodige kosten. Je hebt een goede verzekering maar is het ook de meeste voordelige optie voor jou?
Touring Verzekeringen Bureaucratisch en Onpersoonlijk Beleid Forum Test-Achats.
Posté le 3/08/2011 223300 par Stéphani. indien de kaarten van touring echt zo liggen zoals u het beschrijft? ben ik tevreden uw wedervaren te hebben gelezen! daar ik geneigd was om van mijn verzekering over te stappen naar touring! Posté le 4/08/2011 090100 par turink. Wij hebben onze auto verzekering ruim anderhalf jaar bij Touring. Na enkele maanden had ik een ongeval in recht. Touring regelde alles via telefoon vroeg de codes van het ongevallenformulier op en stuurde me meteen naar de garage. Ik moest wel zelf achter mijn vervangwagen vragen waardoor ik dan toch naar een andere garage moest wat voor mij geen probleem is. Expert kwam langs en een maand later was de auto hersteld.
Touring Verzekeringen.
Het bedrag van de autoverzekering wordt verlaagd wanneer u met de fiets naar het werk gaat. Wanneer u een verzekering neemt bij Touring hebt u de keuze uit drie opties. Met de bestuurdersverzekering zijn alle bevoegde bestuurders verzekerd tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval. Dankzij de rechtsbijstandverzekering dekt Touring uw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden vluchtmisdrijf of insolventie. Met de optie Pechverhelping Comfort Plus kan u genieten van bijstand bij autopech in binnen en buitenland. Overzicht van de autoverzekeringen. Touring Verzekeringen heeft 4 formules BA-Verzekering auto Mini Omnium Omnium Essentium en de volledige omnium autoverzekering.
Wegenhulp in binnen en buitenland Touring Wegenhulp.
Veiligheid is de belangrijkste pijler van pechverhelping Europa. Wanneer u met uw gezin op winterspo. Pechverhelping buitenland voor de wintersport. De pechverhelping buitenland verzekering van Touring is aan te raden wanneer u met de auto op winter. Touring pechverhelping verzekering Bij pech in Europa. Zoals eerder besproken kunt u bij verzekeraar Touring terecht voor diverse pechverhelping verzekerin. Touring verzekeringen voor pechverhelping. Touring verzekeringen voor pechverhelping zijn een begrip in België. Het is een reisbijstand verzeke. Wegenwacht verleend pechbijstand op maat. Vroeger was er een wegenwacht met een abonnement simpelweg pechhulp bij autopech in België. Pechbijstand met de autopech verzekering.
Met Touring reist u goed verzekerd!
Met Touring reist u goed verzekerd! Ontdek de jaarlijkse reisbijstandsformules. Touring beschermt u en uw gezin vóór en tijdens uw vakantie. U vertrekt binnenkort op vakantie? Alleen of met uw gezin één of meerdere keren per jaar? Bescherm u dan zeker met een volledige reisverzekering zodat u in alle gemoedsrust kan vertrekken en een onvergetelijke vakantie kan doorbrengen. En als u ze jammer genoeg toch zou moeten annuleren heeft Touring de ideale annuleringsverzekering voor u die perfect overeenkomt met uw behoeften. Denk aan een annuleringsverzekering voor u vertrekt!

Contacteer ons